Bibliotekarens bibliotek
Blogg for bibliotekar Thomas Brevik
Unshelved by Bill Barnes and Gene Ambaum


23.4.02  

En av mine favorittforfattere og favoritt personer Aidan Chambers har fått en flott nettside. Forfattere som han og Tor Åge Bringsværd bringer virkelig sine kunnskaper og styrke til nettet og gjør det til et bra sted å finne informasjon og inspirasjon.

posted by Thomas Brevik | 01:01


18.4.02  

Gubben Pettersen og Findus er ute med en ny CD-ROM. Et av de beste eksemplene på at det virkelig går an å lage gode dataspill for barn. Vi har den første: Snekkerbua, og jeg tror ikke det blir lenge til vi investerer i den neste. De har noen kjempemorsomme demospill på nettstedet. Takk til Eirik Newth som skrev om dette på Kulturnett Norge. Selv om vi nok stiller litt forskjellige krav til hva et godt dataprodukt til barn skal være:-)

posted by Thomas Brevik | 01:03


16.4.02  

Sist fredag oppdaget jeg til min glede at det eksisterer noe så interessant og spennende som et Norsk bok- og bibliotekhistorisk selskap! Etter at jeg tok Bibliotekhistorie som fag ved University of Kentucky så har jeg ment at kunnskap om bibliotekhistorie er helt grunnleggende for forståelsen av bibliotek og hvordan de utvikler seg. Så for å kunne være med på utviklingen av framtidens bibliotek må man ha en god forståelse av hvordan vi havnet der vi er og hvilke tanker som ligger bak dagens bibliotek.

posted by Thomas Brevik | 01:45
archives
links